Her kan du

Booking

Her kan du booke de af os der laver 1:1 arbejde som f.eks. kropsterapi eller coaching. Vi arbejder med en række forskellige former for massage, kropsarbejde og terapeutiske praksisser. Du kan læse mere om vores arbejde i de individuelle booking links.

e

Einar Boson

Kropsterapi

Einar er uddannet fra Manuvision skolen for kropsterapi. Han har et stærkt fokus på krop og sansning, som han bringer ind i sit behandlingsarbejde.

hc2

HC Skaarup

Coaching, Kropsterapi

HC er uddannet fra Totum kropsterapi skolen og er certificeret coach fra Mindjuice. HC arbejder med at vække kroppen og udfordre sindet.

h

Heinz Robert

Circling/Coaching, Bodywork

Heinz har mange års erfaring med at coache mennesker om fremtiden, forhold og sexualitet. Hans praksisser er Circling, massage og Jin Shin Jyutsu.

RS profile2

Mateusz Jędrzejewski

Myofascial Release Bodywork

Mateusz elsker at udforske samspillet mellem sind og krop. Han blander fascia-arbejde med åndedrætsøvelser i sine behandlinger.

p

Peter Munthe-Kaas

Kropsterapi

Peter er uddannet fra Manuvion skolen for kropsterapi. Han bringer sensitivitet fra sin taiji praksis og nærvær lært gennem circling ind i sine behandlinger.

viola3

Viola E. Dasseville

Opstillings-arbejde

Viola er nysgerrig på ‘the human experience’ og kunsten at være med andre og bringer disse sensitiviteter ind i sit arbejde med familieopstilling og systemiske opstillinger.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. We hope that is ok for you?