Body therapy, coaching and more

Booking

Her kan du booke de af os der laver 1:1 arbejde som f.eks. kropsterapi eller coaching. Vi arbejder med en række forskellige former for massage, kropsarbejde og terapeutiske praksisser. Du kan læse mere om vores arbejde i de individuelle booking links. Hvis du har et medlemskab, kan du få 25 % rabat på 1 session pr. måned. Lad os vide, når du bestiller sessionen, om du ønsker at benytte rabatten.

einar

Einar Boson

Kropsterapi
Einar er uddannet fra Manuvision skolen for kropsterapi. Han har et stærkt fokus på krop og sansning, som han bringer ind i sit behandlingsarbejde.

HC Skaarup

Body Therapy & Coaching
HC er uddannet fra Totum kropsterapi skolen og er certificeret coach fra Mindjuice. HC arbejder med at vække kroppen og udfordre sindet.

Heinz Robert

Circling/Coaching, Bodywork
Heinz har mange års erfaring med at coache mennesker om fremtiden, forhold og sexualitet. Hans praksisser er Circling, massage og Jin Shin Jyutsu.

Mateusz Jędrzejewski

Myofascial Release Bodywork
Mateusz udforsker samspillet mellem krop og sind. Han blander arbejde med fascia, følesans, åndedrætsarbejde og bevidst bevægelse.

Martin Kufahl

Kropsterapi
Martin er uddannet fra Manuvision-skolen. Martin bringer sin nysgerrighed om bevidsthed og ændrede tilstande med sig ind i sine behandlinger og sit kropsarbejde.

Peter Munthe-Kaas

Kropsterapi
Peter er uddannet fra Manuvion skolen for kropsterapi. Han anvender sensitivitet lært fra taiji og nærvær lært i form af cirkling i sit kropsarbejde.

Sofie Luise Krog Hansen

Sexological Coaching
Sofie er sexologisk coach og socialrådgiver. Hun tilbyder coaching til enkeltpersoner, par og polycules omkring seksualitet, køn og relationer.

Simon Kipper

Therapy
Simon laver psykoterapi, mandegrupper og en masse andre interessante ting.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. We hope that is ok for you?